The new eyeliner trend!

The new eyeliner trend!

Κανένας μας δε μπορεί την κακώς εννοούμενη σταθερότητα. Τι εννοώ; Ότι θελουμε αλλαγές ακόμα και στην εμφάνιση, ακόμα και στα beauty trends, σε όλα! Αλλιώς, μας βαριόμαστε και μας βαριούνται. Το eyeliner είναι διαχρονικό και all time classic. Όμως, το νέο eyeliner trend, είναι πιο εντυπωσιακό και έρχεται για να σπάσει τα τετριμμένα.

The new ~ trend!

Είναι απλό! Με ένα μολύβι φτιάχνετε τη γραμμή ακριβώς όπως τη φτιάχνετε για το κλασικό ~. Στη συνέχεια, αντί να γεμίσετε μόνο τη γραμμή ακριβώς πάνω από το βλέφαρο, γεμίζετε τα 2/3 του βλεφάρου σας. Μπορείτε να συμπληρώσετε το γέμισμα με eyeliner στο ίδιο χρώμα ή (και) με σκιά. Μπορείτε να το πετύχετε με οποιοδήποτε χρώμα, αλλά μια και είμαστε στο φθινόπωρο, καλό είναι να προτιμήσετε λίγο πιο μουντές ή pastel αποχρώσεις.

*See also: Makeup look: Red glitter ✨ and black eyeliner-An unbeatable combination!, Lipliner & Eyeliner: Το πιο δυνατό όπλο για killing eyes 👁 και juicy🥤 lips 👄 !, Kleopatra Makeup Look: How to achieve this famous makeup 💄 look 👀?, Eye Makeup: How to achieve the perfect 🤩 eye 👁 makeup 💄!, Beauty Bag: Top essentials for your beauty handbag 💼!, Smokey 💨 eyes: Το ultimate makeup 💄 της εποχής

X
Skip to content