Τολμηρά μάτια με eyeshadows! – Glitter ✨ στα μάτια για ένα σπινθηροβόλο βλέμμα! – Eyes like a magnet!

Το Instagram έχει κατακλυστεί από αυτές τις σκιές, αλλά είναι και οι αγαπημένες των fashion designers 👨‍🎨 για τις επιδείξεις των ρούχων τους. Ποιες είναι αυτές; Είναι οι glitter ✨ σκιές ματιών! Μη σας τρομάζει το glitter ✨ στα μάτια, καθώς δεν είναι καθόλου όσο έντονο ακούγεται. Απλώς, εκεί που είναι ελαφρώς πιο απλό το μακιγιάζ ματιών σας, γίνεται φωτεινό και shiny! Μπορεί να φορεθεί μόνη της ή μαζί με άλλες απλές nude ή έγχρωμες σκιές. Έτσι θα αποκτήσετε: Τολμηρά μάτια με eyeshadows!

Μη μου πείτε ότι δεν ερωτευτήκατε ακόμα αυτήν την παλέτα της photo? Έχει 15 ολόκληρα χρώματα, αποχρώσεις του λευκού, του χρυσού, του ασημένιου, του χάλκινου, του μπλε, του μωβ, του ροζ, του μπορντό! Omg 😳, είναι πράγματι η χαρά κάθε θηλυκού, αλλά και του συνομιλητή της.. Θα τα δούμε ένα-ένα αναλυτικά σε επόμενα post. Στο σημερινό, φορέθηκε η πέμπτη σκιά από την πάνω πλευρά της παλέτας, όπως βλέπετε τη photo.

Είναι από το brand Karpash https://karpash.com, που τόσο μας αρέσει! Θα βρείτε αναλυτικά το εκπτωτικό κουπόνι 💗 για το brand αυτό στην κατηγορία Ambassadorship & Discount Coupons του Hush-Hush ✨! Αν πατήσετε το κουμπί go to the deal θα οδηγηθείτε στο site της online boutique , όπου μπορείτε να βρείτε κυριολεκτικά τα πάντα. Αν βέβαια επιθυμείτε πολύ τα τολμηρά μάτια με eyeshadows, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτές τις σκιές!

X
Skip to content