Μικρή τσάντα και γάντια είναι η επένδυση της σεζόν!

Μικρή τσάντα κι γάντια? Ισχύει? Φυσικά και ναι, όσο πιο μικρή τόσο πιο μοδάτη! Ο λόγος για την τσάντα που θα φορεθεί αυτή τη σεζόν. Είδαμε μικρές τσάντες που χωρούν μόνο ένα κινητό φορεμένες σαν κολιέ. Άλλες, πάλι μικρές, φορεμένες χιαστί. Κι άλλες, όπως στη photo, με διπλή θήκη, που χωρούν μόνο τα απαραίτητα, φορεμένες έξω από το πανωφόρι σαν ζώνη, π.χ ο οίκος Fendi την παρουσίασε πάνω από δερμάτινο πανωφόρι. Όσο πιο πολλές από αυτές τις μικρές δημιουργίες κρατάτε τόσο πιο στιλάτες θα είστε.

Κι όμως, εκτός από μοδάτες, είναι και πολύ πρακτικές, καθώς δεν σας βαραίνουν καθόλου και χωρούν ότι είναι απολύτως απαραίτητο. Μαντέψτε το brand που έχει αυτές τις υπέροχες τσάντες.. Είναι το brand Ewelyni, φυσικά! Που θα το βρείτε; Όπως γνωρίζετε, στην κατηγορία Ambassadorship του Hush-Hush ✨ θα βρείτε αναλυτικά το εκπτωτικό κουπόνι 😍 και το link που οδηγεί στο συγκεκριμένο brand.

Όσο για το υπόλοιπο σύνολο, επιλέχθηκε να είναι μόνο χρωματικό, κινούμενο στις αποχρώσεις του πράσινου, όπως η τσάντα. Το πουκάμισο φορέθηκε κλειστό με αλυσίδα-κολιέ ακριβώς από πάνω από αυτό. Επίσης, είναι ένα πουκάμισο διαφάνεια, που αφήνει μια υποψία sexiness στο υπόλοιπο συντηρητικό, κατά τα άλλα σύνολο.

Μικρή τσάντα και γάντια είναι η επένδυση της σεζόν, όπως λέει και ο τίτλος του post. Ένα ζευγάρι δερμάτινα μαύρα γάντια είναι, άλλωστε, ένα από τα must-have accessories που πρέπει όλες να έχουμε. Εκτός από must-have είναι και timeless, γι’αυτό και δεν πρόκειται να το αποχωριστείτε ποτέ.

Τέλος, αυτό το βίντεο φτιάχτηκε για το brand Maison Cajaulet και τη φούστα, την οποία έχουμε ξαναδεί σε προηγούμενο post (Δερμάτινη φούστα και τσάντα από ύφασμα είναι το big trend της σεζόν!). Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το video στο IGTV του IG που συνδέεται με το Hush-Hush ✨. Επισκεφτείτε τη σελίδα ABOUT από το menu του site για περισσότερες λεπτομέρειες.

X
Skip to content