Το σπίτι μας αποτελεί για τον καθένα από εμάς το παλάτι μας. Γι'αυτό, δεν θα έπρεπε να βλέπουμε το γεγονός της προτροπής να μείνουμε σπίτι σαν απειλή. Αλλά σαν μια ευκαιρία να αναλογιστούμε πώς κυλούσε η ζωή μας ως τώρα. 'Η τι θα θέλαμε να αλλάξουμε μετά από αυτή τη δοκιμασία της πανδημίας του κορωνοϊού. 'Η ακόμα και τη σχέση μας με το φυσικό περιβάλλον, καθώς επίσης, να ξεκουραστούμε. Τέλος, να προσπαθήσουμε να πετύχουμε στόχους που δεν μπορούσαμε να πετύχουμε πριν, λόγω του γρήγορου ρυθμού της καθημερινότητάς μας. Τι θα λέγατε, λοιπόν, να ξεκινήσετε, με ένα "Make Beauté while staying at your warm home!"

Make Beauté while staying at your warm home!

Γιατί όχι, λοιπόν, σε μία περιποίηση ομορφιάς με φυσικό τρόπο? Είτε έχετε, είτε όχι πρόβλημα με ακμή στην περιοχή της πλάτης το παρακάτω tip θα βοηθήσει ώστε να την περιορίσετε αλλά θα προσφέρει και ένα φυσικό pilling ώστε η πλάτη σας να γίνει βελούδινη. Ζάχαρη με ελαιόλαδο το οποίο τρίβουμε στην περιοχή της πλάτης για μερικά λεπτά και έπειτα το ξεπλένουμε με το σαπούνι της επιλογής μας που ταιριάζει στην επιδερμίδα μας ή μας έχει προτείνει ο ειδικός. Εκτελούμε τη διαδικασία μέχρι να δούμε το επιθυμητό αποτέλεσμα! Άφοβα!

Make Beauté while staying at your warm home!

Αυτή τη συμβουλή μας την έδωσε η έμπιστη αισθητικός μας. Θα έλεγα, ότι είναι μια καλή αρχή για την εισαγωγή μας στα beauty baths, που αποτελούν το αποκορύφωμα της περιποίησης μας. Πολλά προιόντα μπορούν να μας χαρίσουν ένα stress-relief bath. Θα δούμε μερικά από αυτά και σε επόμενο post, για ένα πιο ολοκληρωμένο spa στο σπίτι! Προς το παρόν, αυτό το tip θα σας ξετρελάνει.

Κατηγορίες: Beauty

Savvina Zacharaki

Blogger: Hush-Hush is a fashion, beauty and lifestyle magazine with a mall and a shop. Follow to shop the looks, get styling tips and download the app. Join!

Μετάβαση στο περιεχόμενο