Κολάν+Μπούστο: Το σετ που θα φορέσετε όσο κανένα άλλο!

Το συγκεκριμένο σετ που θα δείτε είναι από το brand Fitzeri και μπορείτε να το βρείτε στην κατηγορία Ambassadorship του Hush-Hush ✨ (Coupons, Shop) και με το εκπτωτικό κουπόνι 💕 να διαλέξετε ότι σας αρέσει!

Μαύρο, πολύχρωμο, με διαφάνεια ή παραλλαγής όπως στη photo, το κολάν είναι το ρούχο που θα φορέσετε όσο κανένα άλλο. Είτε γιατί είστε φίλοι με τη γυμναστική, είτε γιατί το χρειάζεστε για τις χαλαρές σας βόλτες, το κολάν είναι το πιο βολικό και κολακευτικό ρούχο που μπορείτε να φορέσετε. Κι αν έχετε και το αντίστοιχο μπούστο από πάνω, τότε 1000 φορές καλύτερα. Ειδικά κάτω από αυτές τις συνθήκες ο συνδυασμός κολάν+μπούστο έχει γίνει ο πιο απαραίτητος ρουχισμός μας.

Extra high-waist και extra crop θα πρέπει μα είναι το bottom και το top αντίστοιχα. Επιπλέον, extra δόση fashion θα δώσει στο set ένα εναλλακτικό μοτίβο παραλλαγής. Η παραλλαγή έχει επανέλθει δριμύτερη, γι’αυτό μη φοβηθείτε να την τολμήσετε. Πόσο μάλλον, αν είναι και σε πιο girly 👧 χρώματα, όπως αυτό το ροδακινί της photo, το οποίο αποτελεί τάση για φέτος στο fool. Επενδύστε σε ένα σετ κολάν+μπούστο, καθώς είναι μια safe επιλογή, που θα σας δικαιώσει.

Εννοείται ότι ταιριάζει με το καπιτονέ γιλέκο μπουφάν σας που έχει και κουκούλα. Εννοείται, επίσης, ότι είναι μεγάλη τάση και φοριέται πάρα πολύ από τα τα top μοντέλα και τις fashion influencers. Το Hush-Hush, άλλωστε, δε θα σας πρότεινε designs και συνδυασμούς, αν δεν τα έχει μελετήσει.

X
Skip to content