Τιάρα ή αξεσουάρ σαν τιάρα. Ένα από το πιο εντυπωσιακά και ξεχωριστά στοιχεία στη μόδα των παλατιών είναι η τιάρα. Αληθινά διαμάνια και περίτεχνα σχέδια, σχεδιασμένα με λεπτομέρεια κυριαρχούν στην τιάρα. Έτσι, προσδίδουν στους βασιλείς κύρος και εκθαμβωτική εμφάνιση αφήνοντας το λαό τους αποσβολωμένο. Είναι άραγε, ένα στοιχείο που μπορούμε να υιοθετήσουμε κι εμείς που δεν είμαστε γαλαζοαίματοι;

Μια στέκα, για παράδειγμα, είναι ένα αξεσουάρ σαν τιάρα. Είναι ογκώδης και έχει λαμπερές πέτρες πάνω της. Μην ανησυχείτε, όμως, γιατί σίγουρα μπορεί να φορεθεί από όλες μας χωρίς να μοιάζει υπερβολικά πριγκιπικό. Πολλές street style fashionistas δεν την αποχωρίζονται από τα μαλλιά τους κι άλλες την φορούν για να μετατρέψουν το στυλ τους σε δήλωση. Το αξεσουάρ σαν τιάρα μπορεί να είναι με χρώματα, με floral μοτίβα, λεπτές ή ογκώδεις, με τρουκς ή λαμπερές πέτρες και θα μεταμορφώσουν το κεφάλι σας για να μοιάζετε σαν πριγκίπισσα!

Η στέκα της photo. Η συγκεκριμένη στη photo είναι σε χρυσό χρώμα με αντίστοιχες λαμπερές πέτρες και είναι ογκώδης. Είναι από το most favourite 😻 brand Karpash, του οποίου το εκπτωτικό κουπόνι 💕 θα βρείτε στην κατηγορία Ambassadorship- https://hushhushsz.com/ambassadorship του Hush-Hush ✨. Εκτός από στέκες, θα βρείτε πραγματικά οτιδήποτε επιθυμείτε ή φαντάζεστε! Γιατί η Karpash (https://karpash.com) τα έχει όλα!

Κατηγορίες: Beauty

Savvina Zacharaki

Blogger: Hush-Hush is a fashion, beauty and lifestyle magazine with a mall and a shop. Follow to shop the looks, get styling tips and download the app. Join!

Μετάβαση στο περιεχόμενο