Μπορεί τα jeans να φτιάχτηκαν για χρήση στα ανθρακωρυχεία ως ανάγκη για ένα υλικό φτηνό και βολικό στην εργασία. Όμως, καθιερώθηκαν ως casual ένδυση για όλο τον κόσμο από τους θρυλικούς Marlon Brando και James Dean. Μπορούν, όμως, να γίνουν φίνα, αριστοκρατικά και ταυτόχρονα πρωτότυπα? A chic denim: Denim Dress! Ναι, μπορούν! Θέλετε να πάτε μία χαλαρή απογευματινή βόλτα ή το πρωί στη δουλειά και δεν θέλετε να φορέσετε το συνηθισμένο τζιν παντελόνι που χρόνια ολόκληρα σας έχει βγάλει από τη δύσκολη θέση του τύπου <<τι να φορέσω πάλι σήμερα>>, όμως, ταυτόχρονα θέλετε να διατηρήσετε τη θηλυκότητά σας.

Η πρότασή μου:

A chic denim: Denim Dress!

Μπορείτε να το φορέσετε με πουκάμισο ή σκέτο ή ακόμα και ως total denim. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλα τζιν κομμάτια. Για παράδειγμα, αρκετά πρωτοποριακό θα ήταν να το σετάρετε με τζιν τσάντα και τζιν μπότες. Ακόμα, μπορείτε να φορέσετε ένα τζιν πουκάμισο ή ένα τζιν τζάκετ. Η επιλογή είναι δική σας. Είναι ένα ρούχο που φοριέται χειμώνα και καλοκαίρι. Το χείμωνα φοριέται με μάλλινο ή πουκάμισο από μέσα και μπότες, ενώ το καλοκαίρι φοριέται μόνο του με πέδιλα ή σανδάλια. Το σίγουρο είναι ότι θα σας βολέψει πάρα πολύ!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το denim, επισκεφτείτε το link: https://en.wikipedia.org/wiki/Denim!

Κατηγορίες: Fashion

Savvina Zacharaki

Blogger: Hush-Hush is a fashion, beauty and lifestyle magazine with a mall and a shop. Follow to shop the looks, get styling tips and download the app. Join!

Μετάβαση στο περιεχόμενο